Speciale diensten

Gezinsdienst
Eens in de twee maanden vindt er in de gemeente op de zondagochtend een speciale Gezinsdienst plaats. Het accent van deze diensten ligt op gezinnen met (jonge) kinderen, maar iedereen is welkom, want samen – jong en oud – vormen we immers Gods gezin!

Tijdens de dienst wordt er veel gezongen, is er een korte preek en is er ook regelmatig ruimte voor interactie door bijvoorbeeld toneel. In de gezinsdiensten staat er een Bijbels thema centraal en komen drie elementen iedere keer weer terug; eredienst, ontmoeting en (creatieve) verwerking. De diensten beginnen om 10:00 uur.

Zien we jou ook bij de volgende gezinsdienst?! En nodig vooral ook je familie, vrienden, buren en collega’s uit om deze dienst met ons mee te beleven!

Kinderkerstfeest
Rond de Kerstdagen vieren we samen met de kinderen een kinderkerstfeest. De naam zegt het al, een feest voor kinderen tijdens de Kerst. In een sfeervolle kerk denken we aan de geboorte van Jezus en hoe bijzonder dat eigenlijk is! Er wordt verteld, verwonderd, gezongen en gevierd. Voor jong én oud een feest om naar toe te gaan!

Kerststraatzang
Ieder jaar op 25 december is het om 06:00 een feit. Dan gaan we met fakkels en (hopelijk) een gitarist op pad om te zingen van het Kind dat geboren is in Bethlehem’s stal. En hoe vroeg het ook is: ieder jaar weer staan de mensen op ons te wachten!

Het is altijd een verrassing met hoeveel mensen we zijn, maar we hebben elke keer een grote opkomst. Kom allemaal, neem gerust iemand mee! Laten we zingen en jubelen tot eer van God en anderen een mooi begin van hun Kerst bezorgen in deze donkere tijd.

We verzamelen om 05:45 bij het Witte Kerkje en vertrekken om 06:00. We stellen het erg op prijs als er iemand is die ons wil begeleiden met de gitaar. Na afloop is er koffie, thee en warme chocolademelk met iets lekkers.

Mogen wij u dit jaar ook begroeten? Van harte welkom!