Huidige predikant

Beste bezoeker,

Graag stel ik me even aan u voor! Mijn naam is Frank Schneider (1982) en op 1 juni 2014
ben ik bevestigd als predikant van de Nederlandse Gereformeerde Kerk (NGK) in Breukelen. Na mijn middelbare school heb ik eerst de opleiding orgel en kerkmuziek gevolgd aan het conservatorium van Utrecht. Na de afronding daarvan in 2003 ben ik naar Bijbelschool de Wittenberg in Zeist gegaan om me een jaar te verdiepen in zendings- en evangelisatiewerk. Gegrepen door Gods Woord en overtuigd van de relevantie van het christelijk geloof, groeide de overtuiging dat ik hier in het leven ‘iets’ mee wilde doen. De studie theologie aan de Christelijk Gereformeerde Universiteit van Apeldoorn was daarom een mooie vervolgstap. Tijdens deze jaren van studie werd langzamerhand de weg richting het predikantschap steeds duidelijker. In 2013 ben ik afgestudeerd op het hoofdvak Oude Testament en beroepbaar gesteld als predikant. In 2007 ben ik getrouwd met Jessica, en samen hebben we drie zoons en een dochter.

Het is mooi om na een lange periode van voorbereiding nu als predikant aan het werk te mogen zijn. De NGK van Breukelen is de eerste gemeente die ik mag dienen. Het is mijn verlangen om als gemeente te luisteren naar Gods woord, Hem te eren, en te mogen groeien in geloof en het volgen van Jezus.

Heeft u vragen, (pastorale) hulp nodig, of wilt u graag eens doorpraten? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via: predikant@ngkbreukelen.nl